Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać ale nie pierwsza

Pinecha08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Po głupim nazwaniu tematu opisze sprawę. Gram już trochę w lola zaczynałem jakiś rok temu ale przerwałem grę na dość długo praktycznie do teraz, gram znowu od paru dni. Mam kupioną postać Ashe nią grałem na początku no i na początku była dobra później często z nią ginąłem zdobywają wyższe lvl. Następną postacią którą kupiłem był Warwic jak dla nie fajna i ciekawa postać, gram nią cały czas. No i teraz uzbierałem sobie 7012 pkt. Pytanie jaką postać teraz kupić ? Nie pytajcie o to jak wole grać czy z bliska czy z daleka. I też czy mid,top,bot mi to jest obojętne ja się w pełni dostosuję.

Myślałem nad postacią Vi chodź jest trochę droga.

Teraz Wy się wypowiedzcie :)

Cześć.

Opublikowano

Najprostszą postacią wg. mnie jest Ashe, więc nią mógłbyś się podszkolić, jeśli nie wiesz jakie się nią budować, po prostu napisz.

cześć.

Opublikowano

Polece ci branda na dzisiejsza mete jest b.dobry

ma stuna

dobre combo

skille aoe

ulti aoe

dobre 1v1

duze przeliczniki

harras

dobrze sie spisuje w tf

Opublikowano

Polecam coś prostego: Jax. Wg mnie najłatwiejsza i jedna z najmobilniejszych postaci w grze (A przy okazji moja ulubiona xD). Kayle jest też BDB postacią. Jak @Up Jak dla mnie, Brand'a trzeba ogarnąć, więc wydawanie od razu 6300 IP, na jedną postać, to głupota. Osobiście jakoś mi się lepiej gra postaciami do 3150 IP (Wyjątek J4), bo są proste : )

Opublikowano

Najprostszą postacią wg. mnie jest Ashe, więc nią mógłbyś się podszkolić, jeśli nie wiesz jakie się nią budować, po prostu napisz.

Na jej temat czytałem wiele porad i patrzyłem wiele rozwiązań to myślę, że nią jakoś ogarniałem.

A co do reszty

To Jax może nie głupi pomysł nie jest tak bardzo drogi. Kayle też widzę że dość tania. I też mi własnie chodzi żeby postać nie była aż tak bardzo skomplikowana. Pomyślę nad tymi dwoma postaciami jak nie pojawi się jeszcze jakaś nowa wypowiedź.

A Brand nigdy nie grałem z osobami które miały tą postać :(

Cześć.

Opublikowano

Ja polecam nasuska za 1350 :) Dobijasz minionki z Q, co daje ci coraz większy atak z tego skilla, W daje dość mocne spowolnienie, E obszarowe i zmniejsza pancerz wroga, ulti dodaje ci hp i zadaje obrażenia wszystkim do okoła. Budujesz się nim pod tanka i masz duży atak, mnóstwo obrony i jest super :)

Opublikowano

Ooo proszę :)

A masz może pod ręką jakiś poradnik do niego ? Chodzi mi co kupować :)

Hydra, Iceborn Gauntlet, Butki Ionki i ja resztę składam sytuacyjnie. Spirit Visage, Pelerynka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...